スマートフォンサイト
日本語
English
検索
収録内容
ヘルプ
TOP
横断検索
詳細検索
分類から探す
情報提供機関から探す
コレクションから探す
TOP
>
詳細検索
>
検索結果一覧
>
データ詳細
閉じる
データ詳細
<
Back
分類ツリー表示
分類ツリー非表示
このページの閲覧数
:
47
タイトル
Results of the monitoring inspection on fisheries products (Anchovy)(19May,2011)
情報提供機関
Fisheries Agency(FA)
掲載日
2011-05-19
言語
eng
ページ数
1p
種別
data
ファイル形式
PDF
分類
4-3-2-5 食物・飲料水・その他産物の放射線サーベイ
分類
6-1-2-3 水生に対する影響
分類
4-2-3-8 食物と産物に関する制限
上位階層分類(自動付与)
4-3-2 オフサイトモニタリング
6-1-2 環境に対する影響
4-2-3 防護活動
内容
RADIATION MONITORING
,
FOOD
情報源
保存されたウェブページへ
上位階層ページタイトル
Results of the inspection on radioactivity level in fisheries products
関連するコンテンツ
Implementation of the inspection on rradioactivity level in fisheries products (map) as of 30 May
Results of the analysis on fisheries products (Ayu sweetfish)(28May,2011)
Results of the analysis on fisheries products (Seabass,Red seabream,Olive flounderand Brackish-water Clam)(27May,2011)
Results of the radioactivity inspection on fisheries products concerning large and middle-scale purse seiners(Skipjack tuna)(27May,2011)
Results of the second monitoring inspection on radioactive materials in fishery products(Skipjack tuna)(27May,2011)
URI
https://f-archive.jaea.go.jp/dspace/handle/faa/121003
WARP保存日
2011-05-31
データの内容を表示する場合は、アイコンをクリックしてください。
メタデータを引用あるいはリンクする場合はURIを使用してください。
本アーカイブに保管されているデータはすべて著作権により保護されています。